E-handel

Vi hjälper dig hela vägen.

Från valet av rätt plattform för era behov, till hjälp med anpassningar och integration med affärs- och kassasystem; vi hjälper stora och medelstora företag att bygga en kvalitativ e-handel och webb, som ställer höga krav på både funktion och prestanda.

Våra konsulter är alla seniora experter inom sina respektive kompetensområden, såsom gränssnitts- och interaktionsdesign, modern webbteknik, hosting och prestanda och sökmotorsoptimering. Detta ger oss en kompakt och kärnfullt team, sammansvetsade under många år, utan over-head och med snabb leverans.

Boka möte
E-handel
PWA - Progressiva webbapplikationer

Progressiva appar

PWA, eller Progresive Web Apps, är en nymodern typ app mobilapplikation som med din hemsida som plattform gör det möjligt att släppa den i app-version. Ur SEO-aspekt är detta en stor fördel eftersom appen då kan indexeras av Google!

En PWA är en hemskärmsikon på din mobiltelefon precis som vilken app som helst, men kan med fördel laddas ned via din webbplats istället för via en marknadsplats, som exempelvis App Store. Andra fördelar är att en PWA fungerar offline, möjliggör för push-notiser, kan köras i helskärmsläge samt inte behöver uppdateras eller administreras separat.

Vi är helhets- leverantörer:

  • Marknadsledande plattformar
  • Progressiva webbapplikationer (PWA)
  • Content Management Systems (CMS)
  • Product Information Management (PIM)
  • Sökmotorsoptimering (SEO)
  • Konverteringsoptimering (CRO)
  • Social marknadsföring
  • Business Intelligence (BI)
  • UX & Design

En skräddarsydd e-handel

Valet av e-handelsplattform kan se väldigt annorlunda ut beroende på vilka förutsättningar, marknader och behov som ligger till grund för beslutet. Vi konsulterar och resonerar gärna kring vad den mest passande tekniska lösningen kan vara för det enskilda projektet.

Med hjälp av Googles verktyg som exempelvis Analytics, Search Console, PageSpeed och Optimize kan vi sedan utforma och anpassa vaje unik digital handel efter lösningens egna villkor och statistik.

Samarbete betyder allt

Vi arbetar för en långsiktig relation och med full transparens i våra projekt. Då alla våra utvecklare har uppnått kompetensnivå 5 och drivit större utvecklingsprojekt självständigt, pratar du tryggt med vilken av våra utvecklingskonsulter som helst kring progress, prioriteringar och scope.

Vi arbetar agilt och använder oss av passande verktyg för projektstyrningen, vilket kan variera beroende på projekt eller kundens önskemål.