Oliw Media Banner
Digital skyltning

Digital skyltning

Kom igång med digital skyltning redan idag, skapa ett konto och utvärdera Oliw DS kostnadsfritt i 7 dagar! Du behöver inte ange några kredituppgifter i förhand.

Med Oliw DS administrerar och förhandsvisar du enkelt din digitala skyltning via webben. Lägg till bilder, filmklipp eller annat innehåll och för att skapa ett levande och fångande innehåll — precis som i sociala medier.

Skapa konto
  • Ingen bindningstid
  • Åtkomst via webben
  • Superenkelt admingränssnitt
  • Kompatibel med valfri skärm
  • Svensk
  • Automatiska uppdateringar
  • STIM- & reklamfri
  • Obegränsat användarantal & skärmar
  • Centralåtkomst till flera konton
Oliw DS
Adminpanelen

Oliw DS

Oliw DS ger användare och annonsörer full kontroll över sitt innehåll. Vi har gjort det enkelt att själv administrera via ett användarvänligt "dra och släpp"-gränssnitt. Med en webbaserad plattform får användare automatiskt tillgång till ny funktionalitet och vi arbetar aktivt med att möta våra kunders behov och den senaste tekniken.

Tjänsten är helt reklamfri. Du väljer alltså själv om du vill sälja annonsutrymmen på dina skärmar och behåller då hela förtjänsten för detta, vilket snabbt gör skyltningen självfinanserad.

Volymlicenser

Vi erbjuder volymlicensering av vår mjukvara, vilket gör det möjligt för dig som återförsäljare att paketera den med egen hårdvara, support- och innehållsavtal med slutanvändaren. Som återförsäljare har du centralåtkomst till alla dina klientkonton och väljer själv i vilket utsträckning du vill arbeta redaktionellt och med reklamplatsförsäljning.

Du betalar ingen fast abonnemangsavgift eller grundavgift, har någonn bindningstid eller begränsningar. Vi bokar gärna ett möte för att demonstrera produkten och berätta lite mer om möjligheterna med tjänsten.

Varför digital skyltning?

Digital skyltning, eller signage, är en kraftfull kommunikationskanal som hjälper dig att nå ut med dina kommerciella budskap och informationsmeddelanden. Fördelarna med digitala skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och anpassas efter miljö och publik, samt att du kan använda rörligt och interaktivt innehåll, med hjälp av vår mjukvara.

Digital signage passar sig för nästan alla typer av verksamhet; mäklarbyråer, frisörer, gym, gallerior eller väntrum är några av de som med fördel använder Oliw Medias tjänst idag.